Förvaltnings AB Brinkeberg

Ljust kontor med utsikt över älven

Vårt kontor är ljust och trevligt med många ljusinsläpp och kontoret är utformat på ett bra sätt som passar vår verksamhet. Åt ena hållet ser man ut över älven, åt andra upplever man staden, läget är perfekt, säger Peter Adermalm, VD för Förvaltnings AB Brinkeberg sedan en tid tillbaka.

Brinkeberg grundades 1997 och har sedan dess utvecklats och är idag 20-tal personer med teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter på tillsammans drygt 600 000 kvadratmeter. Lokalerna de hyr finns på Första Långgatan 3, alldeles intill Järntorget i Göteborg.

Uppdragsgivarna är mindre och medelstora privata fastighetsägare, föreningar, offentlig verksamhet och kommuner. De flesta av våra kunder har fastigheter med kommersiella lokaler. Det är lokaler Brinkeberg är bäst på. Men de förvaltar även bostäder. Förutom löpande förvaltning i form av hyresadministration, kontraktsförhandlingar, redovisning, momshantering, fastighetsskötsel med mera, bistår man med professionell hjälp vid köp, försäljning och investeringsbeslut samt utveckling av enskilda fastigheter och fastighetsbestånd.

Sedan en tid tillbaka ingår företaget i koncernen Estate FM Group. Koncernen är ett rikstäckande fullservicehus som tillhandahåller alla tjänster inom Facility Management begreppet. Inhyrda i lokalerna hos Brinkeberg finns även systerbolaget Primärs avdelning för ekonomisk förvaltning. Man delar på resurser, kostnader och kunskap, man hjälps åt helt enkelt.

Estate FM Group koncernens mål är att inom en fyra års period växa kraftigt. Tillväxten ska ske med företagsförvärv men också genom organisk tillväxt.

– Vår viktigaste konkurrensfördel är att vi är anpassningsbara, vi är ett mindre företag, med snabba beslutsvägar, vi lyssnar på våra kunder och skräddarsyr leveranser och upplägg. I större företag får ofta kunden anpassa sig till leverantörens affärsmodell. Hos oss är det tvärtom. Vi bestämmer själva tillsammans med kunden hur samarbetet skall bli. Vi är helt enkelt mer marknadsorienterade, säger Peter. Arbetet är långsiktigt och fordrar både lång erfarenhet av att kunna se och möta kundbehoven och hög teknisk- och ekonomisk kompetens inom fastighetsförvaltning, hos alla våra medarbetare.

Kontoret ligger väldigt bra till vad gäller kommunikationer, oavsett om man åker bil eller kollektivt, det gäller bara att hitta rätt vägar. Man ser också att det kommer att bli ännu bättre om några år, när Masthuggskajen är fullt utbyggd, med Global Business Gate, linbanan osv.

Vill du veta mer om Förvaltnings AB Brinkeberg, kontakta Peter Adermalm peter.adermalm@brinkeberg.se eller läs mer på www.brinkeberg.se.

Intresserad av nya lokaler?
Kontakta Thomas Pieschl: 031-85 60 65, thomas.pieschl@elofhansson.com.

 

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.