Diadrom

Diadrom

Nischade konsulttjänster inom diagnostik

 I takt med att teknikinnehållet ökar i allt fler produkter växer också behovet av avancerad diagnostik. Diadrom är ett specialistföretag som tar fram diagnostiksystem och -lösningar för högteknologiska produkter genom hela livscykeln från utveckling till produktion och eftermarknad. Det har man gjort sedan 1999 och företaget tillhör idag de ledande konsulterna inom detta område.

Kunderna är framförallt fordonstillverkare, verkstadsföretag och försvarsindustri. Med Diadroms diagnostiklösningar kan dessa i sin tur erbjuda bättre service, nya tjänster och produkter som är lättare att underhålla och uppgradera. Förutom konsulttjänster erbjuder Diadrom även det egenutvecklade DiagStudio, som är ett komplett eftermarknadsverktyg för diagnostiktjänster som testning, felsökning och mjukvaruladdning.

Göteborg och Västerås

Diadrom har omkring 60 anställda i Göteborg och Västerås. Sedan 2007 finns huvudkontoret på Första Långgatan 19, i en lokal som kombinerar landskap och cellkontor.

– Våra konsulter arbetar både ute hos kund och här inne på kontoret, säger Anders Dyhre, marknads- och försäljningschef. Läget på Första Långgatan gör att det är lätt att ta sig hit och härifrån både med bil och allmänna kommunikationer.

Vill du veta mer om Diadrom, kontakta Henrik Fagrell: henrik.fagrell@diadrom.se

 

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.