Modern Ekonomi

Det ska vara enkelt och trevligt att besöka oss

 – Vilka härliga lokaler, brukar vara bland det första besökare säger när de kommer hit första gången, säger Maria Lindström, kontorschef på Modern Ekonomi Järntorget. Och jag håller med, det blev verkligen ett lyft när vi flyttade hit i oktober 2012.

Som namnet antyder erbjuder Modern Ekonomi ekonomitjänster som löpande redovisning, momsdeklarationer, bokslut, inkomstdeklarationer, ekonomisk rådgivning med mera. Företaget finns över hela landet och har två kontor i Göteborg; Järntorgskontoret på Nordhemsgatan 12 och ett på Odinsgatan 13. Järntorget är en sammanslagning av kontoren som låg i Krokslätt och på Tredje Långgatan medan kontoret på Odinsgatan startade när Modern Ekonomi övertog EYs (f.d. Ernst & Young) redovisningsverksamhet.

– Vi är ett rikstäckande företag men med stark lokal förankring, fortsätter Maria. Många av våra kunder är småföretag och egenföretagare. De vill ha en nära, personlig kontakt med oss och inte känna sig som en i mängden hos den stora redovisningsbyrån. Därför får inget kontor bli för stort och det ska också vara lätt att komma hit för att träffa oss och lämna sina kvitton, fakturor och annat bokföringsunderlag.

Inget kontor är större än 20-25 anställda och Järntorget har ett närmast perfekt läge för besökare, enligt Maria.

– Det är lätt att hitta hit, det ligger nära de stora trafiklederna och det finns gratis 30- och tiominutersparkeringar runt huset.

Järntorgskontoret är på ca 460 kvadratmeter och här finns 18 medarbetare plus tre som hör till ME Finans. Kontoret är en blandning av cellkontor och landskap. Det ligger högst upp i fastigheten med mycket ljusinsläpp och fin utsikt över älven och stan.

Modern Ekonomi är en börsnoterad koncern med huvudkontor i Västerås och sammanlagt 150 anställda. Företaget finns på 13 orter och de lokala kontoren arbetar i samma tekniska plattform, vilket ger stordriftsfördelar. Kundprofilen ser lite olika ut på varje ort och man drar regelmässigt nytta av varandras kompetens och erfarenheter.

 

Vill du veta mer om Modern Ekonomi, kontakta Maria Lindström: maria.lindstrom@modernekonomi.se

 

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.