Elof Hansson Fastigheter tackar för 2022

Med stormsteg närmar sig jul- och nyårshelg och därmed förhoppningsvis också lite välförtjänt vila och återhämtning.

Vi på Elof Hansson Fastigheter arbetar ständigt med att utveckla våra förvaltningsfastigheter med fokus på våra hyresgästers bästa. Under året har vi sänkt energiförbrukningen i våra fastigheter, lämnat in ansökan för miljöcertifiering enligt SGBC Idrift för en av fastigheterna och påbörjat certifieringen för den andra. Målning av några trapphus pågår för att lyfta fram husens ursprung, vi har skördat över 200 burkar honung ifrån våra ”citybin” m.m. Runt sommaren 2023 planeras för projektstart av bolagets första bostadsprojekt på Första Långgatan.

Vi har under hösten satt upp en webkamera på Hotel Drakens tak där vi kan följa byggnationen av den nya halvön där vårt kontorsprojekt Global Business Gate ska ta plats. Titta gärna på framväxten av halvön här. Halvön som sträcker sig ca 100 meter ut i Göta Älv har sedan i september börjat ta form. Läs gärna mer om Global Business Gate och dess koncept på globalbusinessgate.se.

Alla som har kontor, bostad eller tillbringar tid i området har ju förmånen att följa utvecklingen av stadsdelen på nära håll. Efter lite stök kommer området på sikt bli ett av Göteborgs mest attraktiva områden att leva och verka i. Under året har inflyttning börjat i ett par kontorshus, hotell och bostadshus har nått full höjd och flera nya projekt är påbörjade. Mer om Masthuggskajen på masthuggkajen.se.

Vill du också bli en del av den mest attraktiva stadsdelen i Göteborg och finnas på plats redan innan området står klart? Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om oss och våra lokaler längs Första Långgatan, kontaktuppgifter här.

Vi vill tacka er alla för ett händelserikt och spännande år och ser nu fram emot fortsatt fint samarbete med våra hyresgäster och hela vårt nätverk under 2023.

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Följ gärna oss gärna även på LinkedIn – Elof Hansson Fastigheter och på Instagram – #elofhansonfastigheter.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.