Första Långgatan 1-7

Mitt i hjärtat av området Nya Masthuggskajen finner du våra hus som är byggda i etapper under 1940 – 1980 talet.

Området mellan Järntorget, Långgatorna och hamnen, det s k Nya Masthuggskajen, vars vision är; En tillåtande plats som alltid har haft själen nära världen. Med puls och kulturell dynamik fortsätter området att vara en stimulerande plats med internationella intryck som binder ihop staden. En plats full av kontraster mellan gammalt och nytt, storslaget och småskaligt, högt och lågt, globalt och lokalt, av affärer, gatuliv och möten. En plats där det är lätt att leva och verka hållbart och där du kan komma som du är och vara den du vill. Här kan du vara med att skapa ny historia.

Fastigheten har butikslokaler och kontor med delvis utsikt över Göta Älv, i direkt anslutning till Järntorget, Linnégatan och Långgatorna med alla sina restauranger, caféer, gym och affärer samt mysiga Haga precis runt hörnet.

Vill du också vara med under utvecklingen och redan finnas på plats när Masthuggskajen är fullt utbyggt? Välkommen att höra av dig så kanske vi har rätt lokal för dig. Vi arbetar i första hand med att återbruka så mycket material som möjligt och göra lokalerna fina och fräscha för ditt företag!

Fastighetsbeteckning
Göteborg Masthugget 30:6

Uthyrningsbara yta
16 000 m²

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.