Natalie Häll

Första Långgatan 19

Mitt i hjärtat av området Nya Masthuggskajen finner du våra hus som är byggda i etapper under 1940 – 1980 talet.

Området mellan Järntorget, Långgatorna och hamnen, det s k Nya Masthuggskajen, vars vision är; En tillåtande plats som alltid har haft själen nära världen. Med puls och kulturell dynamik fortsätter området att vara en stimulerande plats med internationella intryck som binder ihop staden. En plats full av kontraster mellan gammalt och nytt, storslaget och småskaligt, högt och lågt, globalt och lokalt, av affärer, gatuliv och möten. En plats där det är lätt att leva och verka hållbart och där du kan komma som du är och vara den du vill. Här kan du vara med att skapa ny historia.

Vill du också vara med under utvecklingen och redan finnas på plats när Masthuggskajen är fullt utbyggt? Välkommen att höra av dig så kanske vi har rätt lokal för dig. Äldre hus som uppdateras till fräscha nya lokaler för dig och ditt företag!

På Första Långgatan 19 finns snart en lokal om ca 1250 kvm på våning 1 tillgänglig.
Välkommen till Första Långgatan 19! Här kan vi erbjuda en fin och modern kontorslokal om ca 1 250 kvm. Lokalen är belägen i bottenplan, en halv trappa över gatunivå. Här möts du av en välkomnade entré med ljusinsläpp från takfönster och i direkt anslutning finns flertalet mötesrum i varierande storlek. Lokalen har ett öppet kontorslandskap med plats för 60-70 personer, gott om samtals- och fokusrum samt ett stort pausrum. I källarplan finns en yta om ca 90 kvm med entré direkt från garaget som kan nyttjas till en egen träningsyta eller förråd. Varmt välkommen att kontakta oss för en visning av lokalen!

Kommunikationer
Fastigheten är belägen i direkt anslutning till knutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget alldeles utanför porten. I området finns många buss- och spårvagnslinjer samt fina cykel- och gångbanor.

Service
I området runt fastigheten finns alla typer av olika lunchrestauranger att välja mellan, gym, apotek, livsmedelsbutiker och all annan service som centrum har att erbjuda.

Inflyttning efter överenskommelse.

Varmt välkommen att kontakta oss för en visning av lokalen.

 

 

Ladda ner pdf-filen
med lokalfakta.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.