Masthuggskajen nominerat till World in Property Award

Utvecklingen av Masthuggskajen drivs av ett konsortie där Elof Hansson Fastigheter tillsammans med andra aktörer utvecklar stadsdelen.

Masthuggskajen är en av de fyra finalisterna i kategorin World in Property Award 2021 som nu har presenterats. Det prestigefulla priset delas ut under Fastighetsgalan på Berns Salonger i Stockholm den 9 februari.

World in Property Award är ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Det är World In Propertys läsare som haft möjligheten att nominera de kandidater de tycker skulle passa som vinnare. Fyra finalister finns nu framme och en jury fattar beslut vem av de fyra finalisterna som tar hem priset.

– Vi är riktigt stolta för nomineringen! Som fastighetsbolag och del av konsortiet som driver utvecklingen av Masthuggskajen, känner vi att vi bidrar med många faktorer i både vårt befintliga bestånd, vårt kommersiella kontorsprojekt Global Business Gate och med vårt bostadsprojekt där vi utvecklar hållbara urbana bostäder tillsammans med Riksbyggen. Vi arbetar ständigt med att skapa hållbara fastigheter, både vad gäller materialval, energiförbrukning mm och att skapa öppna och levande bottenvåningar i husen för att bidra till den sociala hållbarheten, säger Daniel Holmén, projektutvecklingschef för Elof Hansson Fastigheter och Global Business Gate.

Mer om de fyra nominerade finalisterna här.

Bild: Yousuf Boussir

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.