Michael Walmerud ny VD på Elof Hansson Fastigheter

Michael Walmerud har utsetts till ny VD i Elof Hansson Fastigheter. Han efterträder Lennart Hedström som lämnar företaget för att gå i pension. Michael tillträder sin nya roll i augusti 2021.

Michael kommer närmast från Bengt Dahlgren Göteborg AB där han varit VD sedan 2018. Innan dess har han haft ledande befattningar inom bl a Akademiska Hus, Projektgaranti och Catella SwedeBroker.

– Det har varit viktigt för oss att finna en ledare med omfattande erfarenhet av både bygg och fastighet kombinerat med ett gott personligt ledarskap och stark lokal förankring. Michael har samtliga dessa egenskaper och vi hälsar honom varmt välkommen att ta över ledarrollen i ett av Göteborgs mest spännande fastighetsbolag, säger Mikael Forslund, Koncernchef Elof Hansson Holding AB.

– Att få vara en del i ett anrikt handelshus som Elof Hansson i kombination med att deltaga i utvecklingen av Göteborgs största stadsutvecklingsprojekt – Masthuggskajen – och framför allt Global Business Gate är något jag verkligen ser fram emot, säger Michael Walmerud.

För frågor, vänligen kontakta Mikael Forslund, VD och Koncernchef Elof Hansson Holding AB, mobil: +46 705 88 64 36

Michael hälsas varmt välkommen till oss på Elof Hansson Fastigheter!

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.