Mitt Livs Val – vårt bidrag i arbetet för ett inkluderande samhälle

Mitt Livs Val är en organisation och insamlingsstiftelse vars kärnverksamhet arbetar för att bidra till ett inkluderande samhälle, organisationen Reach for Change har gjort det möjligt för dem att utveckla sin verksamhet. Mitt Livs Val (MLV) arbetar med att stödja ungdomar och ge dem förutsättningar att påverka sin framtid. Detta görs bl. a genom ett gruppmentorprogram.

Programmet bygger på att studenter från högskolor och universitet är mentorer åt ensamkommande och nyanlända ungdomar för att motivera och inspirera dem till fortsatta studier.

Elof Hansson Fastigheter är med och bidrar med finansiering till de Traineeprogram som startades under 2018 och som är nästa steg i de arbete som bedrivs av MLV. Vi är stolta och glada att kunna bidra till denna verksamhet.

Under hösten 2018 har MLV slagit rekord i antal ungdomar i sina program. Ca 110 ungdomar och 60 studenter har nåtts i Göteborg och en verksamhet har startats upp i Stockholm med både Handelshögskolan och Stockholms Universitet där 45 ungdomar och 25 studenter deltagit i olika program.

Läs gärna artikeln bakom denna länk för att ta del av ett av de lyckade exempel som Mitt Livs Val genomfört.

Mer om organisationen på mittlivsval.com.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.