Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2022

Julen är snart här och därmed en välbehövlig vila och avkoppling för många.

Vi vill tacka för ett fint, men speciellt, 2021 och ser fram emot fortsatt gott samarbete med våra hyresgäster och hela vårt nätverk.

Vi ser även fram emot fortsatt utveckling av stadsdelen Masthuggskajen, bara i år har flera hus nått full höjd och förändrat stadsbilden. Alla ni, som precis som vi på Elof Hansson, har kontor här och tillbringar mycket tid i området ser i stort sett dagligen förändringar. Läs gärna mer om vad som pågår på masthuggkajen.se.

Global Business Gate är ett av våra viktigaste projekt inom ramen för Masthuggskajen ska byggas på den nya halvön som kommer att sträcka sig ca 100 meter ut i Göta Älv. Kontorsprojektet bygger på ett koncept och blir en hubb för företag och organisationer som verkar inom området internationella affärer. Byggstarten har flyttat sig något framåt och är nu planerad till 2022 i samband med att den nya halvön börjar byggas. Området blir en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg när området är klart så varför inte vara med från början? Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om våra lediga lokaler längs Första Långgatan och läs gärna mer om Global Business Gate på globalbusinessgate.se.

Vi på Elof Hansson Fastigheter vill med detta önska en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År!

Följ gärna Global Business Gate utveckling på globalbusinessgate.se och även på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.