Sommaren, semester och sol

Många har säkert redan lämnat kontoret för semester och för välbehövlig vila, för att ägna sig åt lite fritidsintresse och kanske umgås med familj och vänner, så gör också vi här på Elof Hansson Fastigheter.

Året som gått hittills har varit spännande och på Masthuggskajen där vi i första hand verkar, har flera hus byggts färdigt och nya företag har flyttat in i både de nya kontorsfastigheterna runt oss, och i våra egna fastigheter.

Stadsdelen är också ännu ett steg närmre att möta vattnet. Den nya halvön som började byggas i augusti förra året växer fram och är synlig och byggnation ovan mark är planerad till första kvartalet 2025 för vårt kontorsprojekt Global Business Gate som ska ta plats på halvön. Är du nyfiken så följ gärna utvecklingen via den webkamera vi har satt upp på Hotel Drakens tak. 

Under sommaren och en bit in i hösten jobbar Trafikkontoret på för fullt med att utveckla Första Långgatan till att bli en grönare stadsgata, det planteras nya träd och anläggs gräs mellan spåren. Masthuggskajen förändras nästan dagligen till att bli en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar.

Vi är glada att få finnas här och vara med från början, vill ni också finnas på plats i området redan nu, varmt välkomna att höra av er till oss för att hitta ert nya kontor!

Med detta vill vi på Elof Hansson Fastigheter önska dig en riktigt fin semester!

Följ oss gärna på elofhanssonfastigheter.com, på LinkedIn – Elof Hansson Fastigheter och på Instagram – #elofhanssonfastigheter.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.