Sommarhälsning från oss på Masthuggskajen

Sommaren är här och många har redan lämnat kontoret för att njuta av en välförtjänt semester. Vi på Elof Hansson Fastigheter ser också fram emot att ta lite tid för att koppla av, ägna oss åt fritidsintressen och umgås med familj och vänner.

Det har varit ett händelserikt år hittills här på Masthuggskajen, vår huvudsakliga verksamhetsplats. Vi har sett flera hus färdigställas och både kontorshyresgäster och boende har flyttat in. Första Långgatan omvandlas till en grönare stadsgata och delar av Masthamnsgatan är snart klara, redo att bli en lekfull gata med sittmöbler, planteringar och mycket mer.

Elof Hansson Fastigheter har tillsammans med Riksbyggen påbörjat byggnationen av det gemensamma projektet på Första Långgatan 23 – The Parkside – A city in a house. Här skapar vi en blandstad i ett och samma kvarter. Läs gärna mer om projektet här.

Byggnationen av den nya halvön är i full gång och blir ett viktigt tillskott för att staden ska möta vattnet. Grunden till vårt kontorsprojekt Global Business Gate är redan synlig och vi planerar att påbörja byggnationen ovan mark i början av 2025. Vill du följa utvecklingen av projektet kan du göra det på projektet webbsida eller följa byggnationen via vår webbkamera som visar hur byggnationen fortskrider.

Vi är med från början och ser fram emot att Masthuggskajen blir ett av Göteborgs nya centrum när det är fullt utvecklat. Om ni också vill vara en del av denna spännande resa och hitta ert nya kontor i området, är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi på Elof Hansson Fastigheter önskar dig en underbar semester!

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.