Vi ser fram emot en spännande fortsättning på 2022

Under årets första halva har flera nya hus nått fullhöjd på Masthuggskajen och förändrat stadsbilden. Alla vi som arbetar eller rör oss i området, ser i stort sett dagligen hur stadsdelen förändras till att bli en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar. Vi är glada att få finnas här och vara med från början.

Vill ni också finnas på plats i området redan nu, varmt välkomna att höra av er till oss för att hitta ert nya kontor!

Global Business Gate är ett av våra viktiga kontorsutvecklingsprojekt inom ramen för Masthuggskajen och ska byggas på den nya halvön som kommer att sträcka sig ca 100 meter ut i Göta Älv. Projektet bygger på ett koncept och blir en hubb för företag, organisationer och personer som verkar inom området internationella affärer.

Under våren har danska bygg- och anläggningskoncernen Aarsleff fått uppdraget att bygga halvön och projektet startas upp redan nu i augusti. Detta är en mycket viktig milstolpe för både stadsdelen och vårt kontorsprojekt Global Business Gate.

Mycket annat pågår också inom Elof Hansson Fastigheter. Bl a har miljöcertifiering enligt SGBC Miljöbyggnad Idrift startats upp i fastigheten 30:6 vid Järntorget och projektering av ny bostadsfastighet vid Första Långgatan 21 pågår.

Vi ser fram emot en spännande fortsättning på året och ett fortsatt gott samarbete med våra hyresgäster och hela vårt nätverk. Vi vill också passa på att tacka för första halvåret av 2022.

Med detta vill vi på Elof Hansson Fastigheter önska dig en riktigt härlig och avkopplande sommar och semester!

Följ oss gärna på LinkedIn – Elof Hansson Fastigheter och på Instagram –  #elofhanssonfastigheter.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.