Vi ser fram emot ett nytt händelserikt år

Nu börjar året närma sig sitt slut och vi hoppas att ni alla får tid för avkoppling och reflektion.

Under året har vi fortsatt att utveckla och förbättra våra fastigheter, både nödvändigt underhåll och flera åtgärder för att öka trivseln för våra hyresgäster och besökare.
Under 2022 miljöcertifierades Järntorgsfastigheten enligt SGBC Idrift. Nu under hösten, efter ett gediget arbete, är ansökan inskickad för fastigheten Första Långgatan 17 – 21. Vi hoppas få certifieringen klar inom kort.

Som vi tidigare berättat om skulle bolagets första bostadsprojekt på Första Långgatan ha startat under sommaren 2023 men är nu planerat till mars 2024. Vi ser fram emot byggstart och är glada att kunna tillföra nya hyresrätter till området.

Vårt kontorsprojekt Global Business Gate börjar synas på den nya halvön som byggs ut i Göta Älv, i samband med byggnationen av marken byggs även grunden till våra två hus. Byggnation ovan mark är planerad till kvartal 1 2025. Läs gärna mer om Global Business Gate och dess koncept på globalbusinessgate.se, där det också finns en webkamera som följer byggnationen.

Masthuggskajen utvecklas och ett antal projekt är klara och hyresgäster är inflyttade, andra klara inom kort och flera byggnationer har påbörjats. Göteborgs Stad arbetar med den allmänna platsmarken och då bland annat med att utveckla Första Långgatan till en ”Grönare stadsgata”.

Nu ser vi fram emot ett nytt händelserikt år och välkomnar 2024!

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Följ gärna oss gärna även på LinkedIn – Elof Hansson Fastigheter och på Instagram – #elofhansonfastigheter.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.