Vi ser fram emot fortsatt utveckling 2020

Julen närmar sig och därmed också för många en välbehövlig vila och avkoppling.

Vi tackar för 2019 och ser fram emot fortsatt gott samarbete med våra hyresgäster och hela vårt nätverk. Vi ser även fram emot den fortsatta utvecklingen av stadsdelen Masthuggskajen.

Alla ni, som precis som oss, har kontor och tillbringar mycket tid i stadsdelen Masthuggskajen, märker att arbetet tagit fart ordentligt. Vid Järntorget byggs både nya kontorsfastigheter och ett nytt hotell och fler byggstarter är planerade under 2020. Läs gärna mer om vad som pågår på masthuggkajen.se.

Global Business Gate är ett av våra projekt inom ramen för Masthuggskajen och som ska byggas på en ny halvö som sträcker sig ca 100 meter ut i Göta Älv. Kontorsprojektet bygger på ett koncept och blir en hub för företag som verkar inom internationell handel och affärer. Målet är byggstart 2021 i samband med att den nya halvön börjar byggas. Området kommer att bli en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg när området är klart så varför inte vara med från början? Välkommen att kontakta oss för att få veta mer. Läs gärna mer om Global Business Gate på globalbusinessgate.se.

Med detta vill vi på Elof Hansson Fastigheter önska dig/er en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År!

Följ gärna Global Business Gate på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.