Reveny

Mäklare för medvetna köpare och säljare

Reveny är ett ungt företag men med många års erfarenhet från mäklarbranschen. I juni 2015 flyttade det nystartade företaget in i helt nya lokaler på Nordhemsgatan 12.

– Alla på Reveny hade arbetat många år på de större mäklarbyråerna i Göteborg, säger Andreas Knutson, mäklare och en av grundarna. Vi började drömma om något eget och ville bygga ett mäklarföretag med fokus på yrkets kärnvärden och relationen med kunderna.

Reveny var egentligen ute efter en annan lokal i fastigheten, men den hade precis blivit uthyrd. Fast alternativet de erbjöds visade sig vara väl så bra.

– Vi fick stor frihet att utforma lokalen som vi ville, säger Andreas. Vi har tagit upp fönster, flyttat väggar och kunnat utnyttjat ytan maximalt.

Planlösningen är öppen förutom två konferensrum och ett skrivarrum. Läget är perfekt för dom jobbar här. Bra parkeringsmöjligheter och goda kommunikationer underlättar när man ska iväg på visning.

De flesta bostäderna man säljer finns i innerstaden, men Reveny är inte inriktade på någon särskild typ. Däremot riktar man sig till en viss typ av kunder – personer som är mer engagerade i sin försäljning. Man lägger också mer än de flesta andra mäklare på presentationen av objekten. Reveny har till exempel en heltidsanställd webbdesigner och en journalist som beskriver bostäderna i text och bild. Alla objekt filmas interiört och exteriört, området filmas dessutom med drönare om kunden så önskar.

– Vi lägger mycket krut på att sticka ut på Hemnet, säger Andreas. Till exempel lägger vi inte ut nya objekt samma dag som alla andra mäklare, utan väljer en dag då chansen att synas är större. Bildmaterialet är mycket viktigt – det handlar ju om att göra ett bra första intryck så att man blir intresserad av komma till visningen. Där är vi för övrigt alltid två mäklare närvarande, så att alla intresserade kan tas om hand på ett bra sätt.

Ett tips från Andreas när du ska välja mäklare:

– Testa mäklaren först. Gå på några visningar och se hur det fungerar. Blir du kontaktad efteråt eller hör ingen av sig? Det kan vara väl använd tid.

Vill du veta mer om Reveny, kontakta Andreas Knutson, andreas@reveny.se. Intresserad av nya lokaler? Kontakta Thomas Pieschl: 031-85 60 65, mailto: thomas.pieschl@elofhansson.com.

 

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.