Natalie Häll

Första Långgatan 19

Mitt i hjärtat av området Nya Masthuggskajen finner du våra hus som är byggda i etapper under 1940 – 1980 talet.

Området mellan Järntorget, Långgatorna och hamnen, det s k Nya Masthuggskajen, vars vision är; En tillåtande plats som alltid har haft själen nära världen. Med puls och kulturell dynamik fortsätter området att vara en stimulerande plats med internationella intryck som binder ihop staden. En plats full av kontraster mellan gammalt och nytt, storslaget och småskaligt, högt och lågt, globalt och lokalt, av affärer, gatuliv och möten. En plats där det är lätt att leva och verka hållbart och där du kan komma som du är och vara den du vill. Här kan du vara med att skapa ny historia.

Vill du också vara med under utvecklingen och redan finnas på plats när Masthuggskajen är fullt utbyggt? Välkommen att höra av dig så kanske vi har rätt lokal för dig.

Vi arbetar i första hand med att återbruka så mycket material som möjligt och göra lokalerna fina och fräscha för ditt företag!

På Första Långgatan 19, våning 5, blir ca 485 kvm ledigt i slutet av 2023.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till knutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget alldeles utanför porten. I området finns många buss- och spårvagnslinjer samt fina cykel- och gångbanor.

Service

I området runt fastigheten finns ett stort utbud av restauranger för både lunch och middag,  gym, apotek, livsmedelsbutiker och all annan service som centrum har att erbjuda.

Välkommen till Masthuggskajen.

Kontakta oss för att få veta mer eller för en visning av lokalen.

Ladda ner pdf-filen
med lokalfakta.

Stäng fönstret

Tack för ditt mail.

Vi hör av oss så snart som möjligt.

Hälsningar,
Elof Hansson Fastigheter.